Fabriksleder

Søg stillingen på følgende mail:

We provide a quality service at all times. Our dedication to our community is unmatched, as we take care of both employees and neighbors around it with great professionalism. We are always dedicated to what we do so that you can get your job done right on time.

 

Fabriksleder

AgroSolis ApS

Er du en erfaren leder der med positiv energi kan inspirere og motivere medarbejdere? Og brænder du for at skabe ejerskab og engagement og dermed sikre høj effektivitet, udvikling og trivsel?

Vi søger en struktureret og proaktiv fabriksleder til at udvikle entrepriseopgaverne vi udfører for frilandsgartneriet Axel Månsson A/S i Brande.

Du får det direkte ansvar for at planer effektueres smidigt i tæt samspil med mellemledere og medarbejdere, hvor du går forrest ved pakkelinjerne eller i marken og sikrer planmæssig drift og opfølgning.

Vi arbejder målrettet ud fra LEAN principper, hvor kompetenceudvikling og involvering er en stor del af fundamentet for at skabe effektiv drift og udvikling. Organisationen er kulturelt og sprogligt mangfoldig, hvilket forudsætter stærke kvalifikationer og bred erfaring med motiverende ledelse, inkluderende kommunikation samt tværfagligt samarbejde.

Ansvarsområder:

  • Ledelse af medarbejdere
  • Effektiv eksekvering af produktionsplanen i tæt dialog med medarbejdere
  • Sikre effektiv drift samt opfølgning
  • Optimering af arbejdsgange og processer
  • Sikre høj fødevaresikkerhed og kvalitet

 

Din baggrund og personlige egenskaber:

Du er en erfaren leder med en struktureret og vedholdende mentalitet. Din ledelsesstil er anerkendende og empatisk med et tydeligt og involverende kommunikativt afsæt. Du har en proaktiv tilgang til udfordringer og formår situationsbestemt at balancere ved at være empatisk, detaljeorienteret, retningssættende og strategisk. Du kommunikerer ubesværet på dansk og engelsk i skrift og tale, og har du erfaring fra fødevareindustrien med LEAN og Global G.A.P er dette kun en fordel.

Hvad tilbyder vi?

En alsidig og spændende stilling med stor indflydelse på virksomhedens drift og udvikling. Du kommer til at referere til CEO, Kristian Utoft og bliver en central medspiller i ledergruppen. Vi lægger vægt på gode muligheder for faglig og personlig udvikling med fokus på høj medarbejdertrivsel og arbejdsglæde i et uformelt miljø.

Vi sørger for et grundigt onboarding- og introduktionsforløb, så du bliver godt klædt på til opgaven samt får god indsigt i vores kultur og værdier. Dette indbefatter også praktisk arbejde med håndtering af produkter, således at dette bliver rodfæstet i dig.

Arbejdssted: Grarupvej 15, 7330 Brande

Din arbejdstid er fleksibel, hvorfor daglig køreafstand til Brande vil være at foretrække.

Vi ser gerne, at du er rutineret bruger af Office pakken og i særdeleshed Excel.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte CEO Kristian Utoft, M:4080 8131.

Ansøgning samt CV sendes til: job@agrosolis.dk.

Ansøgningsfrist: 29. maj 2023

Forventet tiltrædelse: 01. august 2023

Sure you want to go back?
You'll have to start over if you
decide to go back to submit an application